Címünk: 1093 Budapest, Czuczor u. 10. III. em. STUDIUM Irodaház (Corvinus Egyetem Közraktár utcai épülete)
Legyél Te is plazmaadó! Részletek
Ennyi embernek segítettünk már!
4 8 4 0 7

Legújabb hírek

Studium Plazma Pont 8. születésnap

Köszönjük, hogy velünk ünnepeltétek a Studium Plazma Pont 8. születésnapját. Reméljük mindenki szuperül érezte magát a hollywoodi csillogásban.

581 Bővebben

A Karácsonyi Angyalposta számokban!

23 nap, 160 levél, 16 teljesített kívánság, 48 boldogabb gyerek és több 100 mentett kisállat melegebb karácsonyához járultunk hozzá!

414 Bővebben

Tudj meg többet a plazmaadásról! Nézd meg videónkat!

A vérplazma olyan gyógyszerek előállításához szükséges, melyeket mesterségesen nem lehet előállítani, azonban nélkülözhetetlen a súlyos, akár az életet veszélyeztető megbetegedések gyógyításához.

510 Bővebben

Őszi hangulat beköltözött a Studium Centrumba

Az őszi hangulat beköltözött a Studium Centrumba is. Gyere és nézd meg te is szuper őszi díszítéseinket!

761 Bővebben

Kilimanjaro 2017 - Expedíció a PlazmaPonttal

Minden egyes beteg történetéből regényt lehetne írni, ahogy a gyilkos kór halad előre, és egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülnek, robognak a lejtőn lefelé, sokszor már reményt vesztve. De ott vannak a megszállott orvosaik, akik folyamatos riadókészültségben állnak, nincs se nappaluk, se éjszakájuk.

866 Bővebben

Új költségtérítési rendszer

Elindult a budapesti PlazmaPontok új költségtérítési rendszere, melynek eredményeképpen plazmaadóink kapják a legmagasabb költségtérítést, éves szinten a 45. adás után 164.500 Ft-ot! Tehát 3500 Ft egy órádért, ami minden 4. plazmaadás alkalmával 4000 Ft-ra, a 45. adásnál pedig 5000 Ft-ra módosul.

2761 Bővebben

Duna World - Novum

Ha lemaradtatok volna december 25-én a Duna World Novum című műsoráról, melyből még több érdekességet tudhattok meg a plazmaadás folyamatáról, akkor itt meg tudjátok nézni.

1192 Bővebben

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!