Címünk: 1093 Budapest, Czuczor u. 10. III. em. STUDIUM Irodaház (Corvinus Egyetem Közraktár utcai épülete)
Legyél Te is plazmaadó! Részletek
Ennyi embernek segítettünk már!
4 8 4 0 7

Donorráválás menete

Online bejelentkezéshez regisztrálj weboldalunkon:

Regisztráció

vagy hívd ingyenesen zöldszámunkat:

06 80 205 370

Hogyan
lehetsz
plazmaadó?

 • 1.
  Gyere el a Studium plazmacentrumba, amennyiben elmúltál már 18, de nem vagy még 60 éves, és a testsúlyod meghaladja az 50 kg-ot, de nem több mint 140 kg. Címünk: Budapest,  Czuczor u. 10. III. em. Studium Irodaház (Corvinus Egyetem Közraktár utcai épülete).
 • 2.
  Hozd magaddal a személyi igazolványodat, lakcímkártyádat és TAJ kártyádat is.
 • 3.
  A kérdőívek kitöltését és az orvosi vizsgálatot vénakontroll előzi meg.  Fontos, hogy igyál 2 liter vizet, mielőtt jössz hozzánk, hogy a vénád telt legyen. Éhgyomorra sose gyere!
 • 4.
  Ha megfelelsz az egészségügyi kritériumoknak, és egy hét múlva, ha megérkeztek a laboratóriumi vizsgálati eredmények, akkor online rendszerünkön keresztül is bejelentkezhetsz plazmát adni.

Mit adunk?

Plazmaadásonként 3500 Ft költségtérítést készpénzben, ami minden 4. alkalommal és a 45. adásnál is 5000 Ft-ra módosul. Bővebb információ a költségtérítési rendszerünkről: http://studiumplazma.hu/koltsegteritesi-rendszer

Kinek segíthetsz?

Többek között vérzékeny és immunhiányos betegek számára készül gyógyszer a vérplazmából.

Ha már
plazmaadó
vagy:

 • 1.
  Általában hetente egyszer javasoljuk a plazmaadást. Aki többször akar adni, az egészségi állapot alapján az orvos engedélyével adhat esetenként egy héten kétszer plazmát. Évente 45 alkalommal lehet plazmát adni.
 • 2.
  A plazmaadást megelőző napon 2,5-3 liter, a plazmaadás előtt pedig legalább 2 liter vizet igyál!
 • 3.
  Ne egyél zsíros ételeket plazmaadás előtt! A helyszínen adunk egy táblázatot, amelyben felhívjuk figyelmedet a plazmaadást megelőzően kerülendő ételekre, italokra.

Szeretettel várunk!


Figyelem! Füllyukasztás, piercing, tetoválás készítése után 6 hónapig ne jelentkezz plazmaadónak a fertőzésveszély elkerülése miatt! 

Ezután a tetoválások kiterjedésének és számának függvényében döntenek orvosaink az alkalmasságodról.  

Orvosaink válaszolnak!

Amennyiben egészségi állapotodról a plazmaadással kapcsolatban kérdésed van (pl. rendszeres gyógyszerszedés, műtét, stb.), használd üzenetküldőnket! Az információkat bizalmasan kezeljük!
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!