Töltés...

A Plazmaszolgálat Kft. Studium Plazma Pontja 2009 januárjában nyitotta meg kapuit. A Corvinus Egyetem C épületének oldalában található a Czuczor utca 10. szám alatt, ahová sok szeretettel várjuk kedves Plazmaadóinkat. A Kálvin tértől gyalog pár perces sétával, vagy a Vásárcsarnok irányából szintén rövid úton gyalog megközelíthető az épület. BKV-val is könnyen elérhető a centrum: A 2-es, 47-es 49-es villamossal a Fővám térig vagy a 115-ös busszal a Lónyay utcai megállóig kell utazni.

 

A 3. emeleten a liftből kiszállva egy színes váróterembe érkezünk, ahol mosolygós recepciósok fogadják az időpontra érkező donorokat. A regisztráció után donoraink zárható kis szekrényekbe helyezhetik el holmijukat. Hogy a várakozás ne teljen unalmasan, plazmaadóink számára ingyenes wifit is biztosítunk. Plazmaadás után szintén ingyenesen áll rendelkezésre a kávéautomata, melyből számtalan ínycsiklandó, forró ital közül lehet választani. Sőt, a váróteremben kihelyezett gyümölcsök közül is bátran lehet válogatni.

 

A recepción 5 fős csapat fogadja az érkezőket, 3 donorvizsgáló orvos figyel plazmaadóink egészségére, és egy 6 fős szakképzett nővérből álló csapat végzi a ferezist a donorteremben, ahol plazmatévék, könyvek és magazinok segítenek a fél óra kellemes eltöltésében.

 

A plazmaadás után a költségtérítés kifizetésére kerül sor.

 

A következő időpontra akár már személyesen is lehet regisztrálni, vagy később online illetve ingyenes zöld számunkon keresztül.

 Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!