Töltés...

 

Egy 2016. április 1-jével életbe lépett kormányrendelet alapján csak az adhat plazmát, aki évente legalább egy alkalommal teljes véradáson is részt vesz.

Ennek igazolására minden plazmaadónak az első plazmaadását követően 180 napja van.

 

Mivel az Országos Vérellátó Szolgálattól elkérjük plazmaadóink korábbi véradásainak adatait, így nem kell újra elmenned teljes véradásra, ha az első plazmaadásod előtti 1 évben már voltál vért adni.

 

Amennyiben ezen feltételnek nem teszel eleget, nem tudunk fogadni plazmaadásra, míg kötelező véradásodat nem teljesíted. 

 

Véradás májusban a Corvin Plazma Ponton!

 

május 11. kedd 12:00-16:00
Várjuk sok szeretettel mindegyik centrum plazmaadóit!

 

Nagyon fontos, hogy minél többen eljöjjetek, hogy később plazmát adhassatok, hiszen egy új kormányrendelet alapján csak az adhat plazmát, aki évente egyszer teljes véradáson is részt vesz. Kérjük plazmaadóinkat, hogy a véradásra való jelentkezéshez használják online bejelentkezési felületünket.
 
Ha ezen véradásodat nem az általunk havi rendszerességgel megtartott véradáson, hanem az OVSZ valamelyik központjában teszed meg, akkor a következő plazmaadásod alkalmával hozd magaddal az igazolásodat.

 

Véradásra való jelentkezéshez lépj be a donor időpont foglalási felületen donorszámod és születési dátumod megadásával, majd kattints a „Véradásra jelentkezés” gombra.


BEJELENTKEZÉS

 


A véradások időpontját rendszerünkben rögzítjük, illetve a már véradók listáját az OVSZ-től elkérjük!


Ne feledjétek véradás előtt a bőséges reggelit és a megfelelő folyadékpótlást! Kérjük, hogy a véradásra hozzátok magatokkal érvényes személyi igazolványotokat, lakcímkártyátokat és TAJ kártyátokat.

 

 

Bővebb információért kattints az alábbi gombra!


KÖTELEZŐ VÉRADÁS KISOKOS

 

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!